3
Bu yazıyı " 2 " dakikada okuyabilirsiniz. 🙂

1-Geenio
Geenio, şirketin iç veya dış projeleri için en az çabayla sıfırdan e-öğrenme platformu oluşturmak isteyen insanlar için oluşturulmuş bulut tabanlı bir platformdur. Bu platform ile interaktif e-öğrenme yazılımını tarayıcınızdan başka bir şeye ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz. Eğitim projelerinizi modern ve temiz, web tabanlı bir uygulamada yönetmek için ihtiyaç duyduğunuz her şeye Geenio ile ulaşabilirsiniz.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) - Geenio

2- eFrontPro
eFrontPro, özellikle şirket çalışanlarınızın becerilerini ve iş rekabetçiliğinizi geliştiren güçlü bir Öğrenme ve Yetenek Geliştirme Platformudur. Çalışanların öğrenmesini ve gelişimini hızlandırmanıza ve sektörünüzün gerektirdiği tüm kritik eğitimlerin sağlanmasına yardımcı olabilir. eFrontPro işgücünüze ilgi duymak ve örgütsel hedeflere ulaşmak için etkili bir yoldur. Tüm dünyadaki yüzlerce şirket ve güvenilir kuruluşun kullandığı E-Learnig uygulaması  eFrontPro, yeteneklerinizi geliştirebilmenin en iyi yoludur.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) efront

3- eCoach

eCoach, her eğitmenin kolaylıkla kullanabileceği sürükle bırak araçlarını kullanarak kendi Sunumlarını, Derslerini, Sınavlarını oluşturmasına izin verir. Tüm Öğrenme içeriği% 100 mobil uyumludur ve URL, SCORM aracılığıyla yayınlanabilir veya eCoach LMS’de kullanılabilir. Öğretmenler, öğrencileri yönetmek ve kaydetmek için tek bir raporlama panosunda güçlü analitik ve içerik sağlamak için eCoach Sistemini kullanabilirler.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) ecoach4- TalentLMS

 TalentLMS, zamanınızı etkili bir şekilde kullanan ve eğitim çıktısını en üst düzeye çıkaran kullanışlı bir bulut LMS’dir. Gereksiz işlevselliklerin çoğu ortadan kaldırılmış, içerik sunumunda estetik bir bütünlüğü uygulanmış ve  mevcut eğitim materyalinin yeniden kullanımı vurgulanmış. TalentLMS ile Videolar, Sunumlar, Belgeler veya Scorm / TinCan dosyaları gibi mevcut materyalleri tekrar kullanarak kurslarınızı oluşturabilirsiniz.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) talentLMS

5- Looop

Genellikle öğrenciler bir sorunla karşılaştıklarında bunu ders izleyerek yada kaynak kitaplardan araştırarak çözmeye çalışmazlar. Bu LMS’de Web’de arama yapar gibi arama yapabilirler. Looop, talep üzerine içeriğe dayalı kaynakları hızla vermenize yardımcı olan ve böylece çalışanların öğrenmelerini hemen uygulayabilmelerini sağlayan bir araçtır. ASOS, Sky, Startupbootcamp ve Discovery Channel gibi şirketlerin geleneksel bir LMS üzerinden Looop’un Öğrenme Kaynak Platformunu seçtikleri bilinmektedir.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) looop

6- Moodle

Moodle, e-öğrenme için açık kaynaklı bir çözüm ile dünya çapında eğitimcilere sağlanan ücretsiz online ders yönetim sistemidir.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) moodle

7- Canvas

 Üniversiteler ve Liseler için en kullanışlı, özelleştirilebilir, uyarlanabilir ve güvenilir öğrenme platformudur.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) canvas

8- Oracle Taleo Bulut Hizmeti

Şirketlerin işgücü kalitesini iyileştirmeyi ve hiyerarşi hattını kurmayı sağlayan hızlı, kolay, uygun fiyatlı profesyonel bir LMS’dir.
En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) oracle taleo LMS
BONUSSSS– Edmodo 
İçerik paylaşımı, gerçek zamanlı geri bildirim, iletişim araçları, eğitim endüstrisi için sınıf yönetimi sağlayan sosyal platform havasında bir Web tabanlı sistem.
En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) edmodo

BONUSSSS 2 – WP Courseware
WordPress içeriğinizi öğrenci yönetimi

, ders takibi, sınavlar ve eğitim materyalleriyle eksiksiz bir kurs haline getirir.

En Sık Kullanılan 8 Eğitim Yönetim SistemiYazılımı (LMS) wp courseware

Bu yazımda Learning management system nedir? hangi öğrenme yönetim sistemleri hangi amaçlarla kullanılabilir? gibi sorulara cevaplar sunmaya çalıştık. iyi çalışmalar dilerim..

 

Ahmet Kemal YILDIZ
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunu bir Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmeniyim. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi ile ilgili ders etkinlikleri, kaynak materyaller, örnek etkinlikler ve ilgi duyduğum birçok konu hakkında vakit buldukça buradan blogluyorum. :)

    WordPress SEO Araçları Ve Eklentileri

    önceki yazı

    Etkili Sunum Hazırlama Araçları

    Sonraki Yazı

    Bu Yazılar da İlgini Çekebilir!

    3 Yorumlar

    1. Güzel bir makale olmuş teşekkürler

    2. Teşekkür ederiz Ahmet bey.

      1. Çok teşekkürler Şahin hocam 🙂

    Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak.